Hajdúszoboszlói pihenés gondtalanul, kedvezményes áron

Pihenjen Hajdúszoboszlón kellemes környezetben, ahol az Ön kényelme az első!
Utazás, üdülés, nyaralás, kirándulás, pihenés Hajdúszoboszlón, egész évben kedvezményes áron !

Ha szeretné tudni, hogy hogyan tehet szert a gondtalan nyaralásra, ha olyan helyen akar üdülni, ahol az Ön kényelme az első és mindezt kellemes környezetben és nem egy nagyváros emeleti szobájában, hanem kellemes zöldövezetben, és nem akar feleslegesen pénzt kidobni, akkor mindenképpen olvasson tovább!

Előfordult már önnel is, hogy a nyaralás előtt nem tudott választani a szálláshelyek közül vagy éppen nem volt biztos benne, hogy a megfelelő árért meg is kapja a kívánt minőséget?

Az általunk kínált magánszálláshelyek teljesen megbízhatóak, melyre a bizonyíték a sok-sok elégedett vendég. Hogy elkerüljük azt az eddig ismerős érzést, hogy „Biztos megkapták már a foglalót?”, „Valóban megvan a lefoglalt szállás?”, jól bevált foglalási rendszerünknek köszönhetően Ön is egyszerűen és kényelmesen foglalhatja le szállását a szállásfoglalási adatlap kitöltésével, melyről Ön mindig kap egy visszaigazolást!

Az oldalon található hajdúszoboszlói vendégházaink mindegyike magánszálláshely. A szálláshelyek osztályba sorolási rendszerében 2 csillagos minősítést elért vendégházaink Hajdúszoboszló üdülőövezetében találhatók.

Az Ön kényelmének megfelelően kialakított szálláshelyek különálló családi házakból állnak, egymástól elkülönülten, de egymás mellett helyezkednek el. Így nagyobb csoportok fogadására is készen állunk.

Ingyenes transzferszolgáltatás a vonattal vagy busszal érkező vendégek részére a hajdúszoboszlói vasút és autóbusz állomás és a szálláshely között. A szállítás személyautóval történik, előre egyeztetve, igény szerint.

Szolgáltatásaink

Ingyenes transzferszolgáltatás nyugdíjas vendégeink részére a szálláshely és a fürdő között. A szállítás személyautóval történik, előre egyeztetve, igény szerint.

Igény esetén előre egyeztetett transzferszolgáltatás a szállás és a fürdő között.

Korlátlan internet hozzáférés. Minden vendégházunkban internet hozzáférést biztosító csatlakozás található.

Félpanziós ellátás. Igény szerint a helyszínen félpanziós ellátást biztosítunk, a helyszínre történő kiszállítással, ételhordós megoldással. Üdülési csekk elfogadás. Vendégházainkban lehetősége van üdülési csekkel fizetni, mind a szállást mind az étkezést egyaránt.

Bográcsozási, grillezési lehetőség.

Igény esetén csoportoknak tájjellegű ételek készítése, előre egyeztetve.

Vendégházainkról általában

Kényelmes és színvonalas szobák kedvezményes áron!

Csendes, nyugodt, családias környezet. Zöldövezet Zárt parkolási lehetőség. Vendégház és apartman már 1 éjszakától. Szállás már akár 1 főre is!